za. aug 13th, 2022

Beelden

Via de pagina “CONTACT” kunt u contant met ons opnemen omtrent onze beelden.

Denk hierbij aan:

  • Het opvragen/verkrijgen van het beeldmateriaal wat ik maak.
  • Het verwijderen van beelden van mijn websites/social media.
  • Het inhuren van mij als fotograaf/videograaf om beelden te maken.
  • Eventuele opmerkingen, adviezen/tips etc. zijn ook altijd welkom.

U kan/mag dit natuurlijk ook doen via social media, app en/of sms. Wij doen niet/nauwelijks aan bellen!


Het opvragen/verkrijgen van het beeldmateriaal wat ik maak.

Alle beeldmateriaal welke ik maak, van foto’s via telefoon of professionele camera-gear tot video’s en/of eigen gemaakte tekeningen/kunst etc. is op te vragen.
Deze beelden lever ik vaak gratis aan via wetransfer indien u mij belooft gebruik te maken van bron/naamsvermelding overal waar u mijn beeld wilt gebruiken.
Het is NIET toegestaan dit beeld door te verkopen/verhandelen en/of te gebruiken voor andere doelen dan zijn besproken en/of logischerwijs verwacht kan worden.


Het verwijderen van beelden van mijn websites/social media.

U kunt ALTIJD vragen of wij beelden willen verwijderen/blurren van onze websites/social media.
Wij hebben echter helaas geen invloed op publicaties en gebruik van beelden door derden!

Wij zullen deze aanvraag altijd in behandeling nemen maar de kans dat wij daadwerkelijk de beelden verwijderen is klein.
Zolang wij ons werk uitvoeren volgens geldende wetten/regels hoeven wij immers dit in het vrije Nederland niet persee te doen.

We maken zelf al een voorselectie over welke beelden we wel zullen publiceren en welke niet en/of blurren waar nodig.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen van de beelden die wij maken en/of publiceren.


Het inhuren van mij als fotograaf/videograaf om beelden te maken.

Wij zijn in te huren als fotograaf maar ook als videograaf om beelden te maken van in feite alles wat u kan bedenken. Zolang dit wettelijk is toegestaan!
Wij gaan er vanuit bij deze aanvraag dat wij de beelden mogen publiceren op onze mediums, maar zullen het alsnog altijd netjes navragen.

Indien er ruimte is in onze agenda zijn wij zo goed als elk uur van de dag/week/maand/jaar in te huren en hebben altijd meerdere camera’s bij ons om de beelden te maken.
Wij doen niet/nauwelijks aan bewerken en sturen u de foto’s op via Wetransfer. De video’s kunt u vinden op ons Youtube kanaal (desnoods “verborgen/privé” zodat alleen u t kan zien)
Indien u de foto’s geprint wilt hebben dient u daar zelf voor te zorgen en/of anders betaald u de inkoopprijs/verzendkosten plus een toeslag van 10% per doek/album voor t extra werk.

Ons inhuren kan voor 25 euro per uur. Dit is dus inclusief het aanleveren van het beeldmateriaal na de opdracht maar exclusief eventuele reiskosten die ik maak. Al geld dit laatste alleen voor buiten Gouda, binnen Gouda betaald u dus geen reiskosten. Gemiddeld vraag ik 25 euro per rit, maar als het buiten een straal van 75 kilometer is word dit 50 euro per rit aangezien de benzine anno 2022 peperduur is.


Eventuele opmerkingen, adviezen/tips etc. zijn ook altijd welkom.

Al onze beelden zijn beschermd onder het auteursrecht en mogen alleen gebruikt worden na toestemming en met bron/naamvermelding.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen die onze beelden kunnen genereren en houden ons aan geldende wetten.

Indien u tips/adviezen etc heb zijn deze altijd welkom. Bedankt voor uw tijd/energie!