Disclaimer

Alle foto’s/video-beelden die ik maak zijn met uiterste zorg samengesteld. Zij bevatten allen dan ook copyright/auteursrecht. En mogen zonder toestemming ook op geen enkel medium gebruikt worden. Bij het maken van alle beelden tracht ik rekening te houden met alle wetten/regels/normen-waarden die er gelden op locatie, ik kan echter niet beloven dat het altijd lukt. Wij vragen uw begrip voor ons vak(gebied) en horen graag of u aanvulling en/of tips heeft.

Elk beeldmateriaal wat ik maak is opvraagbaar/verkrijgbaar, dan wel niet gratis en/of tegen een kleine vergoeding. Echter betekend het na verkrijgen van het beeld dat alle rechten nog steeds mijn eigendom zijn en niet gebruikt mogen worden buiten de voorgestelde voorwaarden/overeenkomst.  Bij het overtreden van deze en/of bovenstaande regels zullen wij genoodzaakt zijn u een factuur te sturen vergelijkbaar aan het bedrag wat ik denk te hebben misgelopen door uw “misbruik”. (Vaak is dit rond de 15 euro per foto!) Overleg is natuurlijk altijd mogelijk.

De basisvoorwaarden welke dienen te voldoen bij het ontvangen en gebruik van mijn beelden zijn dat bij elk gebruik buiten “privé”, mijn naam vermeld moet worden. Dit kan/mag zijn Remco F. Gerritsen en/of RFGFotografie! Verder mogen mijn beelden niet bijdragen bij het zwartmaken/chanteren/bedreigen van mij, degenen die op de foto is gezet en/of anderen die betrokken zijn bij de foto. De foto’s mogen ook, mits in overleg, niet verminkt of gekopieerd worden zonder expliciete permissie van de eigenaar, ik dus. Ik gebruik trouwens altijd/alleen EIGEN beeldmateriaal. 

Wij leveren foto’s altijd aan in originele (dus onbewerkte) variant. Deze foto’s dient u zelf te bewerken na de eisen die op uw eigen medium gelden. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen. (Dus dat als u bijvoorbeeld niet blurred of bij dodelijke ongevallen wacht is dat niet mijn zorg als er negatieve gevolgen gaan zijn!) Het verminken van mijn foto’s is niet toegestaan, wel mogen lichte bewerkingen toegepast worden als dit puur en alleen bij intern contact plaatsvind. 

Vanwege mijn autisme heb ik 1 vaste manier hoe ik werk en ik kan hier simpelweg niet van afwijken. Het is niet mijn bedoeling uw zelfvertrouwen te vernielen en/of mij beter voor te doen dan u. Ik wil u en medemensen graag helpen indien dit nodig is, maar ben geen loonslaaf die alles maar doet wat er van mij word gevraagd. Alles wat ik doe gaat gepaard met veel passie en energie en het kan dus voorkomen dat soms mijn woorden of gedragsnormen buiten het normale/sociale aspect vallen, hiervoor wil ik mijn excuses aanbieden. Als u eventueel hinder of problemen ondervind van mijn werk hoor ik dit graag en zullen we samen tot een goede overeenkomst komen die ons beiden helpt van onze fouten te leren en/of een betere (freelance) fotograaf te worden.

Laatste update 06-08-2019 , word misschien in de toekomst verder aangepast.

Indien u mijn foto’s wilt gebruiken verwijzen wij u naar de pagina “Foto Bestellen