ma. feb 6th, 2023

Over mij

Beste bezoeker,

Hierbij stel ik mij graag aan u voor.

Geboren en getogen in Gouda ben ik sinds 2007 actief als freelance/hobby fotograaf met veel passie en energie maar weinig zelfvertrouwen (overgewicht) en communicatie-skills (autisme).

Actief in diverse vakgebieden zoals natuur, dieren, evenementen (vooral vuurwerk) en nieuws fotografie in heel Nederland en zelfs daarbuiten ben ik vaak op pad om t beste beeld te leveren. Soms lukt dit, soms niet. Maar ik geef nooit op en tracht mensen zo goed mogelijk het onderwerp door mijn ogen te laten zien. Ogen welke al jaren bezig zijn de wereld met nieuwsgierigheid te ontdekken. Nieuwsgierigheid welke ik al van kinds af aan heb en welke ik voed met zoveel mogelijk informatie te verzamelen en kennis te delen en verkrijgen.  Vaak op pad met mijn fiets (e-bike) en/of auto (Citroen C1) met voornamelijk Canon-gear (Canon 6DMarkII + 80D met 100-400 en 12mm lens), op allerlei tijden en momenten. Het is een bezigheid die ik mijn grootste passie kan noemen welke me ver heeft gebracht maar waarbij ik ook nog steeds veel moet leren/ervaren en doen om perfectie te bereiken welke voldoet aan de eisen van u als klant.

Via mijn websites 112groenehart.nl, rfgfotografie.nl, rfgkerst.nl, rfgfireworks.com en herdervriend.nl laat ik u graag de beelden zien die ik heb gemaakt. Te samen met mijn social media (Twitter/Facebook/Instagram) hoop ik zo een groot mogelijk publiek te bereiken welke naamsbekendheid genereert waardoor ik nog meer foto’s kan/mag gaan maken. Meestal voor niks, maar om eerlijkheid te garanderen tegen/voor andere fotografen soms ook tegen een mooi prijsje welke u zeker zal aanspreken.  Het is en blijft een passie, maar de droom/doel is om het ooit tot mijn daadwerkelijke beroep te maken. Op dit moment werk ik in Reeuwijk op een administratiekantoor, welke mij ook tijdens werktijd de vrijheid gunt erop uit te gaan. Mijn inkomen verkrijg ik voornamelijk via mijn Wajong welke ik heb gekregen vanwege mijn autisme en waarmee ik deze passie maar ook het leven hoopt te kunnen bekostigen in een steeds duurder wordend bestaan. Ik ben misschien te open/eerlijk/aardig dit te vermelden, maar dat zijn een aantal van mijn toch wel positieve eigenschappen die ik te bieden heb. 

Via deze weg hoop ik u een kleine inkijk te geven in wie/wat ik ben. Wilt u meer weten dan kan u altijd contact met mij opnemen 🙂 

M.v.g. Remco F. Gerritsen
Isoldestraat 44 2805 VJ Gouda
0648802022 / info@rfgfotografie.nl