Disclaimer

Estimated read time 3 min read

Welkom op de informatie pagina van onze website 112GroeneHart.nl

Hier vind u alle informatie omtrent onze website en werkzaamheden.

Tips/adviezen, opmerkingen, aanvragen etc. zijn altijd welkom!
Zie de “contact” pagina om deze door te geven 🙂

Alvast dank voor uw bezoek, tijd/energie/moeite en lees ze 😀


Onze beelden

Al onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd en gemaakt volgens Nederlands geldende wetten/regels. Indien u deze beelden wilt hebben, opmerkingen/tips heeft, dan kunt u hier lezen wat u kunt doen om zo snel mogelijk een (positieve) reactie te verkrijgen:

  • Om beelden aan te vragen neemt u simpelweg contact met ons op, zie de pagina: CONTACT!
  • Wij leggen geen slachtoffers vast en doen ons best dit te voorkomen. Mocht dit wel gebeuren dan zullen wij deze beelden blurren en/of simpelweg niet uploaden. Onze excuses alvast mocht dit wel gebeuren. Wij horen graag of u beelden ziet die moreel verwerpelijk zijn.
  • Wij zullen beelden niet blurren waarop nabestaanden, kentekens, huisnummers en/of ander niet daadwerkelijk privacy gevoelige informatie omtrent slachtoffers op staan. Wij zullen deze beelden ook niet verwijderen. Dus bespaar u de moeite om te vragen om dit wel te doen!
  • Alle beelden worden ten alle tijden verstuurd via “Wetransfer”. Bewerkt maar zonder watermerk!
  • Hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden, alsmede 112 site’s, kunnen/mogen onze beelden GRATIS gebruiken. Echter naam/bronvermelding is wel altijd vereist/gewenst!
  • Doorverkopen van onze beelden is door NIEMAND toegestaan! Mensen mogen ons wel helpen in contact te brengen met de partij die de beelden willen aankopen. Alvast dank daarvoor.
  • Alle beelden die wij maken zijn vindbaar op onze website’s en social media met een watermerk welke erin is gezet met de hulp van het programma: Bordermarker.
  • Wij nemen graag de tijd om beelden te maken, dus verwacht van ons geen haast/spoed. Kwaliteit is immers belangrijker dan snelheid. Wel maken wij ook veel beelden van alles, echt alles!

Kopen van onze beelden.

Alle beelden die u op onze websites/social media ziet zijn aan te kopen voor:

  • 25 euro per foto
  • 150 euro per video

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij bezitten geen KVK/BTW nummer! Onze inkomsten worden verwerkt via de zogenoemde IBR regeling. Wij werken wel met facturen. Al zijn bij diverse media interne systemen ook prima.

Onze betalingsconditie is gemiddeld maximaal 30 dagen. Indien het geld dan nog niet binnen is volgt een herinnering, na nog een maand komen er extra lasten/kosten bij a het bedrag van het beeld en na nog een maand zullen wij een incassobureau inschakelen om ons geld alsnog te krijgen.

Bij misbruik van ons beeld betaald u 100 euro per misbruikt beeld!

Met landelijke media zijn aparte tarieven afgesproken!


Inhuren

Wij zijn ook in te huren. Indien het daadwerkelijk een opdracht is verwachten wij een financiële vergoeding van € 75 per uur. Indien u ons alleen getipt heeft qua gebeurtenissen/evenementen en de beelden wilt hebben, kunt u bovenstaande alinea toepassen rondom gebruik van onze beelden.