Auto rijdt van dijk en komt terecht tegen woning aan de Middelblok in Gouderak

Vanmiddag tegen 4 uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan/op de Middelblok in Gouderak.

Ter plaatse bleek er door een vooralsnog onbekende reden een personenauto van de dijk te zijn gereden en vervolgens tegen een woning terecht te zijn gekomen. 

Hierbij raakte de bestuurder bekneld in zijn/haar auto en moest dus de brandweer ingezet worden om hem/haar uit de auto te bevrijden. Dit deden ze doormiddel van het dak open te maken, waarna het slachtoffer werd overgedragen aan het ambulance-personeel. Welke weer werd geassisteerd door het mobiel medisch team.

Gelukkig bleek al snel dat op wat lichte verwondingen na de persoon er vrij goed vanaf was gekomen, beter in ieder geval dan zijn/haar auto, en dus hoefde degene niet mee naar het ziekenhuis en kon het MMT weer snel retour.

De weg is ten tijde van het incident afgesloten geweest wat tot enig verkeershinder leidde. De schade aan de woning lijkt mee te vallen. Na afloop is de auto geborgen. 


Melding:

Datum: donderdag 7 januari 2021 15.57
Adres: Middelblok (Gouderak)
Melding: Prio 1 Ongeval Wegvervoer Letsel
Voertuigen: TS 16-3130 / HV 16-3170 (Gouda), OvD 16-9195 (Krimpenerwaard), Politie, Berger, Ambulance 16-152 (Gouda e.o.), OvD-G Oost, Lifeliner 2

Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.