Mogelijk vuurwerk naar binnen gegooid bij buurtcentrum de Bühne te Gouda

Vannacht heeft er een mogelijke explosie plaatsgevonden bij buurtcentrum de Bühne in Gouda.

De brandweer was net klaar aan de Halewijnplein toen ze door een buurtbewoner werden verwezen naar een straat verderop, de Tristanstraat, omdat aldaar er wat gaande zou zijn bij het buurtcentrum genaamd “De Bühne”. 

Net na de melding aan de Halewijnplein werd door de omgeving een harde knal gehoord en al snel bleek dat deze van dit pand vandaan kwam. Er lag overal glas en er was schade te zien. Waardoor de brandweer besloot onderzoek te doen.

Hierbij moest men een raam en een deur open breken zodat men binnen kon kijken. Gelukkig bleek er van brand geen sprake, maar er was door de knal, mogelijk veroorzaakt door vuurwerk, wel veel schade ontstaan.

Er zou verder onderzoek plaatsvinden naar het hoe of wat.


Foto’s:


Media:

Getagd: /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.