Veel schade gevel na harde knal bij apotheek aan de Driewegplein in Gouda

Vannacht rond 1 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Driewegplein in Gouda.

Zij kwamen snel met spoed ter plaatse en troffen aldaar veel schade aan welke mogelijk door een explosief was veroorzaakt welke net voor de voordeur was neergelegd. (het is onbekend of het hier om vuurwerk gaat of een brandbom of iets anders) 

De brandweer heeft het pand, een apotheker, en bovenliggende woningen nagekeken op mogelijke ontzette gevels en/of brand, echter konden daarna al vrij snel weer retour naar de kazerne, want zover bekend was er geen verder gevaar voor bewoners van bovenliggende woningen en de omgeving.

De politie is nog enige tijd aanwezig geweest om diverse instanties zoals salvage en de woningbouw te woord te staan en zal onderzoek verrichten, o.a. door videobeelden op te vragen, naar het hoe of wat en wie precies de dader is.


Melding:

Datum: woensdag 30 december 2020 01.01
Adres: Driewegplein (Gouda)
Melding: Prio 1 Gebouwbrand woning
Voertuigen: Politie, TS 16-3033 (Reeuwijk), AL 16-3152 (Gouda), Salvage

Video:


Foto’s:


Media:

Getagd: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.