Veel schade na botsing tussen 2 personenauto’s bij de Coenecoopbocht/N207 te Gouda

Vanochtend rond 9 uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval via een “eCall” systeem aan de Coenecoopbocht te Gouda.

Ter plaatse bleek er in de bocht tussen Gouda en de Coenecoopbrug een frontale botsing te zijn gebeurt tussen 2 personenauto’s waarbij veel schade ontstond.

Brandweer, politie, ambulance waren allen aanwezig om de voertuigen en eventuele slachtoffers na te kijken. De inzittenden van de voertuigen werden nagekeken door het aanwezige ambulance-personeel, maar bleken niet mee te hoeven na het ziekenhuis. Hun auto’s bleken ook geen extra gevaren te vormen door het ongeval en dus konden diverse hulpdiensten al vrij snel weer retour.

Vervolgens heeft een berger de voertuigen geborgen, waarna de weg, welke tijdens het incident was afgesloten, weer vrijgegeven kon worden.

eCall

Een “eCall” is een systeem welke aanwezig is in diverse moderne voertuigen, waarna een automatisch systeem de hulpdiensten informeert als het betreffende voertuig waarin dit systeem zit geinstalleerd betrokken raakt bij een ongeval.


Melding:

Datum: zondag 27 december 2020 08.52
Adres: Coenecoopbocht/N207 (Gouda)
Melding: Prio 1 Ongeval Wegvervoer Letsel (eCall: Automatisch)
Voertuigen: Politie, Ambulance 16-156 / OvD 16-9194 (Gouda e.o.), TS 16-3130 (Gouda), Berger, provincie/rijkswaterstaat

Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.