Politie doet inval in meerdere appartementen in zoektocht naar man met wapen bij school in Gouda-Oost

Vanmiddag heeft de politie een inval gedaan en een arrestatie verricht nadat er op een school iemand heeft lopen staan dreigen met een pistool in Gouda-Oost.

Politie kregen rond 4-en een bericht binnen dat iemand met een wapen bij de Sint Antoniuscollege aan de Nansenstraat was gespot. Deze persoon, vermoedelijk een man, zorgde voor de nodige tumult op de school en moest zo spoedig mogelijk gevonden worden.

Een korte zoektocht leidde na een woning aan de Vrijheidslaan een paar 100 meter verderop. Alwaar men een inval heeft gedaan, maar helaas niemand heeft kunnen aantreffen. Vervolgens zocht men verder op de Marathonlaan, alwaar ook niemand werd aangetroffen, maar wel iemand werd gearresteerd.

De man die werd gearresteerd bleek een persoon te zijn die zich zeer intimiderend gedraagde richting de politie, het betrof niet de man met het wapen. Waar de politie tegen de tijd dat het weer rustig werd, nog steeds naastig op zoek was.

Zover bekend heeft de man echter niet geschoten en vielen er gelukkig dus ook geen gewonden. Wel zorgde dit voor behoorlijk wat ramptoerisme in de wijken. De politie zal verder onderzoek verrichten na het incident.


Foto’s:


Media:

Getagd: / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.