Gewapende overval op snackbar aan de Hugo de Vrieslaan in Gouda

Vanavond net na half 9 kreeg de politie een melding binnen van een gewapende overval aan de Geraniumstraat en/of Hugo de Vrieslaan in Gouda.

Zij gingen met spoed ter plaatse en troffen aldaar een geschrokken medewerkster aan van een snackbar welke net haar eerste dag werk erop had zitten.

Zij zou zijn bedreigd met een wapen door 2 jongeren in donkere kledij en een met een mondkapje. Deze zouden vervolgens volgens getuigen in de richting van het dierenopvang centrum zijn gevlucht. 

De politie besloot direct groots in te zetten met o.a. honden, velen wagens/bikers/motoren, burgernet en zelfs de helikopter. Echter zover, tot op heden (23.05) zijn de daders nog niet gevonden.

Het is vooralsnog onbekend of er daadwerkelijk iets buit is gemaakt. De omgeving werd voor het onderzoek, door o.a. de FO, afgezet. Dit alles trok het nodige bekijks.


Politie.nl

Getuigen gezocht van overval snackbar Gouda
Laatste update: 18-10-2018 | 10:56

Gouda – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een snackbar aan de Graaf Florisweg op woensdagavond 17 oktober.

Een onbekende man kwam om 20.25 uur de snackbar binnen en sloeg met een hamer op de toonbank om geld te eisen. Nadat hij een geldbedrag buit maakte, ging de verdachte er vermoedelijk op de fiets vandoor in de richting van het Albert Plasmanplein, de Burgemeester Jamessingel en Statensingel.

Signalement verdachte
Het gaat om een man van ongeveer 20 jaar.
Hij heeft een mager postuur en is ongeveer 1.65 à 1.70 meter lang en droeg tijdens de overval een spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon met daaraan een grijs touwtje of elastiekje.
Verder droeg hij rode gezichtsbedekking, mogelijk een soort boerensjaal.

Getuigen gezocht
De recherche Gouda komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.


Melding:

Datum: woensdag 30 september 2020 20.35
Adres: Gemeld: Geraniumstraat / Hugo de Vrieslaan
Melding: Prio 1 Overval
Voertuigen: Politie

Video:


Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.