Traumahelikopter ingezet bij gevallen wielrenner aan de Slangeweg te Vlist

Vanmiddag net voor half 1 werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een incident aan de Slangeweg te Vlist

Naast 2 ambulance’s en de politie werd ook een traumahelikopter opgeroepen, allen kwamen met spoed ter plaatse en troffen op de fietspad naast de Slangeweg een gewonde persoon aan, omgeven door een groepje wielrenners.

Wat bleek, een groepje wielrenners was aan het fietsen toen plots iemand viel, deze raakte gewond en moest urgente medische hulp nodig hebben. Vanwege de afgelegen locatie en de ernst van de verwondingen. Werd de helikopter uit Volkel opgeroepen om naast de ambulance’s naar het incident te gaan.

Aldaar heeft de MMT-arts te samen met de ambulanciers de gewonde fietser behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Waarop de lifeliner (en andere eenheden) weer retour kon gaan (nadat ze de arts weer hadden opgehaald in Nijmegen).


Melding:

Datum: zondag 13 september 2020 12.22
Adres: Slangeweg (Vlist)
Melding: A1
Voertuigen: Politie, Ambulance 16-156/16-157 (Gouda e.o.), Lifeliner 3

Foto’s:


Media:

Getagd: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.