Zwaargewonde bij steekpartij aan de Schermerhoek te Capelle a.d. IJssel

Vanavond rond 9 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat aan de Schermerhoek in Capelle a.d. Ijssel, hierbij is 1 man zwaargewond geraakt.

De hulpdiensten kregen deze avond rond 9 uur een melding binnen van een steekpartij aan de Schermerhoek te Capelle a.d. Ijssel. Zij gingen met grote getalen met spoed ter plaatse en troffen aldaar daadwerkelijk een slachtoffer die vermoedelijk gewond was geraakt door messteken.

Het slachtoffer werd in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen waarna deze met spoedbegeleiding (o.a. met MMT) naar het ziekenhuis is vervoerd. Het is onbekend hoe het met de man gaat en wat exact zijn verwondingen zijn.

Nadat de medische eenheden retour waren kwam het arrestatieteam in actie, welke in de flat een deur heeft geforceerd en daarbij werden de bewoners gevraagd handen omhoog te doen, zij werden echter, niet gearresteerd. Zover bekend zijn er tot op heden (23.23) ook geen aanhoudingen verricht.

Het incident trok de nodige bekijks, de flat was ten tijde van het incident en navolgend onderzoek afgesloten voor mensen van buiten en bewoners. 


Melding:

Datum: dinsdag 8 september 2020 21.01
Adres: Schermerhoek (Capelle a.d. IJssel)
Melding: Prio 1 Steekpartij
Voertuigen: Politie, Ambulance 17-116/17-125, MMT 90.2.

Video:


Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.