Gewonden na ongeval waarbij auto op zijn zijkant beland, Tussenlanen (Bergambacht)

Vanmiddag rond 10 voor 6 werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Tussenlanen in Bergambacht.

Ter plaatse bleek door een vooralsnog onbekende redenen een personenauto op zijn zijkant te zijn beland met daarbij meerdere inzittenden waarbij minstens 1 van hen het voertuig zelf niet meer kon verlaten.

Hierop werd de brandweer ingezet welke het voertuig in stukken heeft geknipt, het dak los heeft gekregen en vervolgens het slachtoffer uit de auto heeft gehaald. 

Vanwege de ernst van de verwondingen werd naast 2 ambulance’s ook een traumahelikopter ingezet, welke op een veld nabij het incident landde. Zij assisteerde het ambulance-personeel in de behandeling van de patiënten.

Nadat beiden stabiel bevonden waren werden ze naar het ziekenhuis vervoerd en kon de traumahelikopter weer retour, net als de brandweer.

Nadat deze weg waren heeft de politie kort onderzoek verricht en heeft tot slot een berger het voertuig geborgen. De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. 


Melding:

Datum: maandag 27 juli 2020 17.52
Adres: Tussenlanen (Bergambacht)
Melding: Prio 1 Ongeval Wegvervoer Letsel
Voertuigen: TS 16-3430 (Bergambacht), OvD 16-9195 (Krimpenerwaard), Politie, Berger, Ambulance 16-161 (Alphen e.o.), 16-151 (Gouda e.o.), Traumahelikopter/Lifeliner 1

Video:


Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.