Overleden persoon aangetroffen in het water langs de Omlooppad te Gouda

Vanochtend rond kwart over 6 werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan de Slotemaker de Bruinestraat in Gouda.

Ambulance, brandweer, politie en ook de traumahelikopter werden opgeroepen en gingen met spoed ter plaatse. De helikopter landde op een veld in het Atlantis park, terwijl voor de brandweer al snel duidelijk werd dat het incident aan de Omlooppad was.

De duikers van brandweer Gouda wisten het slachtoffer snel uit het water te krijgen waarna pogingen zijn ondernomen deze te reanimeren, helaas mocht alle hulp echter niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plaatse. Hierop konden de meeste hulpdiensten weer retour.

De politie bleef echter nog aanwezig voor een uitgebreid onderzoek, te samen met o.a. recherche zou dit onderzoek uiteindelijk 4 uur duren. In al deze tijd was het gebied rondom de Omlooppad afgezet geweest.  Vooralsnog blijkt er geen sprake te zijn geweest van een misdrijf. 

Wij wensen alle betrokkenen en de nabestaanden veel sterkte, en onze condoleances, met het verlies. Vanwege de erst van het incident is dit artikel ietwat later geplaatst!


Melding:

Datum: zondag 21 juni 2020 06.17
Adres: Gemeld: Slotemaker de Bruinestraat / Daadwerkelijk: Omlooppad (Gouda)
Melding: Prio 1 Persoon te water
Voertuigen: Politie, TS 16-3033 (Reeuwijk), OvD 16-9291/Ambulance 16-151/16-154 (Gouda e.o.), AL 16-3452/WO 16-3110 (Gouda), Traumahelikopter/Lifeliner 1

Foto’s:


Media:

 

Getagd: / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.