Fietsster beland onder grasmaaier van tractor aan de Goverwellesingel in Gouda

Vanochtend werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Aderpolderweg in Gouda.

Ter plaatse bleek er aan de Goverwellesingel tussen de Lakerpolderplein en t kruispunt met de Middenmolenlaan/Wilhelmina van Pruisenlaan, tegenover de Aderpolderweg, een bizar ongeval te hebben plaatsgevonden.

Brandweer, politie, ambulance en zelfs de traumahelikopter kwamen bij het incident aan en wisten het slachtoffer te bevrijden uit haar benarde positie. Door een nog onbekende reden was ze, als fietsster, tegen een tractor met grasmaaier, aangereden, waarna haar fiets onder de grasmaaier terecht kwam. 

De traumahelikopter landde bij het honkbalveld aan de Uiterwaardseweg en de MMT-arts werd met politie naar de locatie gebracht. Aldaar die het ambulance-personeel heeft geassisteerd in de behandeling van het slachtoffer. Toen zij stabiel was werd ze in de ambulance gelegd, waarna, met MMT-arts en spoedbegeleiding, het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Vervolgens heeft de VOA onderzoek verricht naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De weg is ten tijde van het ongeval en dit onderzoek afgesloten geweest.


Melding:

Datum: woensdag 10 juni 2020 08.35
Adres: Goverwellesingel (Gouda)
Melding: Prio 1 Ongeval Wegvervoer Letsel (Beknelling Zwaar)
Voertuigen: TS 16-3230 (Haastrecht), HV 16-3170 (Gouda), OvD 16-9194 / Ambulance 16-151/16-156 (Gouda e.o.), Politie, Traumahelikopter 2

Video:


Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.