Campagne 500 kinderen in Gouda

Vanavond heeft er een stilte protest/demonstratie plaatsgevonden op de Goudse markt voor de “campagne 500 kinderen”.

Een demonstratie geleid door 3 dames (landelijk door o.a. Chef’s Special) vond vanavond plaats op de markt van Gouda. (En diverse andere steden) Een stilte demonstratie waarin werd stilgestaan voor de 500 kinderen welke voor de grenzen van Europa staan, maar niet worden toegelaten om o.a. in Nederland een verblijfsplaats te vinden. Met de corona regels in acht nemend was het een vreedzaam/rustig protest welke ongeveer 3 kwartier duurde. Politie/handhaving was maar licht aanwezig. Wij waren er bij om beeld te maken welke u hieronder vind:


Foto’s:


Media:

Getagd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.