Flinke brand in chalet bij vakantiepark Klein Moordrecht aan de Oosteinde te Moordrecht

Vannacht rond 10 voor half 3 werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Oosteinde in Moordrecht.

Al snel werd er opgeschaald naar “Middelbrand” en werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Er bleek een brand te woedden in een houten chalet in vakantiepark Klein Moordrecht. De angst bestond dat de bewoners zich nog in de woning zouden bevinden. 

Brandweer Moordrecht en Gouda kwamen snel ter plaatse en wisten het vuur ook snel onder controle te krijgen, wel kwam hierbij redelijk wat rook vrij. De brand bleef beperkt tot in de woning zelf en breidde zich niet uit naar naastgelegen woningen.

Gelukkig bleek dat de bewoners zichzelf al hadden kunnen bevrijden uit hun woning. De opgeroepen traumahelikopter en diverse ambulances welke allen aanwezig waren, konden dan ook vrij snel weer retour. Wel werden de bewoners meegenomen naar het politiebureau voor verdere informatie voor het onderzoek.

Nadat de brand zo goed als geblust was heeft men onderzoek verricht naar hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Waarna alles weer retour kon gaan. Helaas heeft bij de brand een hond het niet overleefd. Verkeer op de dijk heeft enigszins hinder ondervonden van het incident.


Melding:

Datum: zondag 17 mei 2020 02.22
Adres: Oosteinde (Moordrecht)
Melding: Prio 1 Gebouwbrand woning (middelbrand) 
Voertuigen: Zie tags!

Foto’s:


Media:

Tagged : / / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.