Verkoelende spellencurcuit met de brandweer op het Dorpsplein (Johan Brouckplein) in Gouderak

Hieronder mijn beeldverslag van de spellencurcuit i.v.m. de Witte Tentweek met de brandweer aan de Johan Brouckleplein in Gouderak.

Elk jaar is er tijdens de laatste week van de zomervakantie in Gouderak een evenement welke de hele week duurt. De zogenaamde “Witte Tentweek”, georganiseerd vanuit de Gouderakse Kerk, is een week van spel/gezelligheid en meer voor jong en oud uit het dorp. Een leuk samenzijn die de laatste week van de vakantie een mooie afsluiter doet zijn van, de vakantie.

Een van de onderdelen die om het jaar plaatsvind is een spellencurcuit op het “dorpsplein (officieel Johan Brouckplein) in Gouderak. Hierbij word er een curcuit opgezet waarbij teams, rond de 6 vaak in totaal, strijden om een mooie prijs. Met diverse “opdrachten” die zijn klaargezet door de lokale brandweer. 

Zo moet men bij de ene baan een bal omhoog zien te krijgen met de spuit welke vervolgens gevangen moet worden, op de ander met een lange plank zien rondjes te lopen rondom pionen, bij weer een andere een vragenlijst beantwoorden, zo verder naar het proberen omver te kegelen van watergevulde colaflessen, het verplaatsen van water in een emmer met z’n 3-en en als afsluiter wat paaltjes op een bank omver zien te werpen. Hiermee kan men dan punten verdienen. Waarna uiteindelijk de prijs een cadeaubon is om bij de kerk een leuk hebbedingetje uit te zoeken.

Wij waren er dit jaar ook bij om beeldverslag te maken en willen u hieronder graag deze beelden laten zien:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.