do. mrt 30th, 2023

Vanmiddag rond 4 uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Stationsstraat in Waddinxveen.

Net voor de kruising met de Stationsstraat, bleek het aan de Kanaalstraat vreselijk mis te zijn gegaan.
Een fietser was door nog onbekende redenen geschept door een auto en een bestelbus en raakte hierbij ernstig gewond.

Politie, brandweer, ambulance en ook de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse en hebben direct zich ontfermt over het slachtoffer.
De brandweer hield een doek over het slachtoffer heen vanwege de regen en om het publiek de beschermen tegen het nare beeld van het incident.
Terwijl ambulanciers met behulp van het Mobiel Medisch Team druk bezig waren met het slachtoffer te stabiliseren voor vervoer.

Toen hij/zij mee kon werd hij/zij naar de ambulance waarna die aldaar korte tijd nog extra is behandeld om tot slot met spoed naar het ziekenhuis vervoerd te worden.
Een MMT-arts ging o.a. mee terwijl de traumahelikopter die iets verderop was geland opsteeg om later de arts weer op te halen bij het ziekenhuis voor de volgende melding.

Nadat het slachtoffer vervoerd was kwam de VOA op locatie en hebben zij onderzoek verricht naar hoe het incident heeft kunnen gebeuren.
Dit alles gebeurde onder toeziend oog van velen. De omgeving was ruim afgezet waardoor het verkeer grotendeels moest omrijden.

Na afloop werd de weg weer vrijgegeven.

Dit weekend kwam het nieuws naar buiten dat het slachtoffer helaas is overleden. Wij willen alle betrokkenen/nabestaanden veel sterkte toewensen en gecondoleerd,


Melding:

Datum: donderdag 9 maart 2023 16.02
Adres: Gemeld: Stationsstraat / Daadwerkelijk: Kanaalstraat (Waddinxveen)
Melding: Prio 1 HV Weg Letsel
Voertuigen: Zie tags!

Video:

1.

2.


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.