vr. dec 9th, 2022

Vanmiddag rond kwart over 5 werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N219 bij Zevenhuizen.

Politie, brandweer, ambulance en het mobiel medisch team werden allen opgeroepen om met spoed zich te verplaatsen naar de locatie van het ongeval.

Ter plaatse had een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen meerdere personenauto’s, een bestelbus en een tankwagen.
Hierbij raakte deze voertuigen flink beschadigd en vielen er meerdere gewonden, waaronder helaas 1 dode.

De hulpdiensten schaalden al snel op naar “midden hulpverlening” om extra manschappen aan het werk te krijgen welke hielpen met de slachtoffers te bevrijden en de voertuigen te controleren / danwel te voorkomen dat er brand of meer schade ontstond. Allen hebben enige tijd nodig gehad om het werk te doen maar kregen het gelukkig wel snel voor elkaar alle slachtoffers te behandelen waar dit nodig was. De details van hoe het met de slachtoffers gaat en hoeveel er nu daadwerkelijk gewond zijn geraakt is echter onbekend.

Na afloop heeft de brandweer nog wat schoonmaakwerkzaamheden verricht, waarna zij net als de ambulanciers weer retour konden gaan. De politie ging hierop te werk om de oorzaak van het incident uit te vogelen. Waarna tot slot meerdere bergers de voertuigen hebben geborgen. De weg was ten tijde van dit incident grotendeels afgesloten tussen de afslag A12 Waddinxveen en de Zuidplasweg in Zevenhuizen. Het verkeer moest omrijden via de diverse plattelandweggetjes en/óf heel lang wachten alvorens ze hun weg konden vervolgen.

Wij wensen de nabestaanden/betrokkenen veel sterkte/onze condoleances toe.


Melding:

Datum: woensdag 23 november 2022 17.16
Adres: N219 L 11.3 (Zevenhuizen)
Melding: Prio 1 (Middel HV) HV weg letsel (THV: zwaar) (meerdere) (auto)
Voertuigen: Zie tags!

Video:


Foto’s:

1.         

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.