Arrestatieteam valt woning binnen na mogelijk drugslab aan de Grindweg te Rotterdam

Rond 10 over 10 vanochtend werd de brandweer gealarmeerd om de politie te assisteren bij een inval aan de Grindweg te Rotterdam.

Vanochtend had de politie een melding binnen gekregen van dat er afgelopen dagen verdachte activiteiten plaatsvonden in een leegstaand pand in Rotterdam.
Zij gingen op onderzoek uit en besloten het grootschalig aan te pakken, met naast inzet van hun eigen eenheden, ook de inzet van het arrestatieteam en een speciaal team van de Brandweer.

Allen gingen, zonder spoed, ter plaatse en wachtte op het juiste moment om binnen te vallen. Dit gebeurde rond 11 uur. Waarna al snel 1 persoon werd aangehouden.
Al snel bleek er van een drugslab (of gevaarlijke stoffen) echter geen sprake te zijn. De persoon kon dan ook al vrij snel weer worden vrijgewaad van criminele activiteiten.

Nadat de woning vervolgens nog eens grondig werd doorzocht konden de hulpdiensten weer opruimen en langzaam aan weer retour gaan.
Politie besloot wel onderzoek te gaan verrichten naar de verdachte omstandigheden rondom het pand. Er vielen geen gewonden.


Melding:

Datum: zondag 5 april 2020 10.09
Adres: Grindweg (Rotterdam)
Melding: Prio 2 Ass. Politie
Voertuigen: Zie tags!

Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.