Brandweer en politie danken zorgmedewerkers in Gouda voor hun werk

Hieronder mijn beeldverslag van de acties die zijn opgezet door de Goudse hulpdiensten om de zorgmedewerkers een steuntje in de rug te geven.

Sinds een aantal weken heeft Gouda, Nederland, nee zelfs de hele wereld last van een virus genaamd “Corona” (COVID_19). Een ziekte welke voor heel veel keihard werk zorgt voor alle hulpverleners in Nederland en daarbuiten. Ook in Gouda besloten mensen hierop actie te gaan voeren voor de zorg, de front-line, in de bestrijding van de ziekte. Afgelopen weken werd dat al meerdere keren gedaan door bijvoorbeeld de klokken te luiden (zie video) of met zijn allen nabij zorginstellingen te klappen (zie video). Vandaag was het de beurt aan de lokale brandweer van Gouda en hun collega’s van politie Gouda, om hun dank te tonen (na een idee van de Leidse hulpdiensten) aan de zorg die o.a. het Groene Hart Ziekenhuis en omliggende zorglocaties bied. Een bijzonder mooi moment voor allen in het ziekenhuis en daarbuiten waarbij de sirenes luid loeide en er nog harder geklapt werd. Terwijl iedereen die in het ziekenhuis en omliggende zorglocaties keihard aan het werk waren om mensen met corona (en natuurlijk ook andere zorgen) te helpen het virus te bestrijden. Wij mochten hierbij zijn en hebben dit alles gefilmd en gefotografeerd met het volgende resultaat, ENJOY!:


Video:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.