Verkeersongeval met beknelling, Middelweg (Moordrecht)

Rond kwart over 4 vanmiddag werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Middelweg in Moordrecht.

Ter plaatse bleek er een enkelzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden waarbij een bestelbus tegen een boom terecht kwam met een flinke klap.

Ambulance, politie, brandweer en de traumahelikopter werden allen opgeroepen om zich met spoed naar het incident te verplaatsen.
Alwaar de bestuurder van het bestelbusje bekneld zat en bevrijd moest worden door de brandweer, wat gelukkig al snel lukte.

Nadat het slachtoffer, onder begeleiding van medisch personeel van de aanwezige ambulance en het Mobiel medisch team, was bevrijd.
Werd het slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Hierop kon de traumahelikopter welke op een naastgelegen veld was geland retour.

Nadat de brandweer de spullen had ingepakt konden ook zij retour en kon de weg weer deels vrijgemaakt worden voor het verkeer, welke tijdelijk moest omrijden.
Vervolgens landde de politiehelikopter ook nog, nadat deze met meerdere rondes vanuit de lucht foto’s had gemaakt, om beelden van het ongeval over te dragen.

Tot slot werd het voertuig geborgen en was de rust weer teruggekeerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en/of hoe het met het slachtoffer gaat is onbekend.


Melding:

Datum: zondag 22 maart 2020 16.12
Adres: Middelweg (M0ordrecht)
Melding: Prio 1 Ongeval letsel (beknelling zwaar) (first responder) 
Voertuigen: Zie tags!

Video:

1.

2.

3.

4.


Foto’s:


Media:

Tagged : / / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.