vr. dec 9th, 2022

Vanavond rond 10 voor half 9 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Goudseweg / N207 in Stolwijk.

Ter plaatse bleek op de weg tussen Gouda en Stolwijk een bizar en heftig ongeval te zijn gebeurt waarbij 2 personenauto’s waren betrokken.
Hierbij raakte ook 1 auto te water. Vanwege de omvang van het incident werd dan ook snel besloten op te schalen naar Middel Hulpverlening.

Brandweer uit Gouda, Stolwijk, Bergambacht en Schoonhoven, alsmede diverse ambulance/politie-eenheden en zelfs de traumahelikopter waren snel aanwezig.
Zij ontfermde zich over de slachtoffers terwijl de duikers zich gereed maakte om meerdere zoekslagen door het water te maken alwaar 1 auto zou liggen.

Al snel bleek dat er gelukkig niemand meer in het water te vinden was. Beiden slachtoffers werden snel overgeplaatst naar een ambulance.
Waarna beiden slachtoffers met spoed(begeleiding) zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Details omtrent hoe zwaar de verwondingen zijn zijn onbekend.

Nadat de brandweer hun klus geklaard was en de traumahelikopter weer was opgestegen kon zo goed als alles, op de politie na, weer retour.
De politie, met o.a de VOA heeft zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar dit bizarre incident. Waarna een politieberger beiden voertuigen heeft geborgen.,
Omdat er mogelijk olie in de naastgelegen sloot was gelekt werd ook een specialistisch bedrijf ingezet om dit op te ruimen.

De N207 is tijdelijk afgesloten geweest. De Goudseweg is ten tijde van het incident volledig afgesloten geweest. Het werd uiteindelijk zelfs nachtwerk.


Melding:

Datum: zondag 22 mei 2022 20.19
Adres: Goudseweg / N207 (Stolwijk)
Melding: Prio 1 (Middel HV) Voertuig te water
Voertuigen: Zie tags!

Video:

1.

2.

3.


Foto’s:

1.                 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.