zo. mei 22nd, 2022

Vanavond rond half 8 heeft er een mogelijke schietpartij plaatsgevonden op een parkeerplaats van SV Donk aan de Nieuwe Donkstraat in Gouda.

Politie ging snel ter plaatse en trof aldaar meerdere kogel-hulzen aan en meerdere getuigen welke eenzelfde verhaal zouden vertellen.
Zo zou er 3 knallen gehoord zijn en wist men de kinderen op het voetbalterrein te houden, terwijl ze de politie inschakelde.
Vervolgens zagen ze een auto met 1 ruit vernietigd door een kogel wegrijden, achter de mogelijke daders aan.

Het terrein waar de schietpartij had plaatsgevonden werd deels afgezet terwijl werd gewacht op de forensische opsporingseenheid.
Deze heeft vervolgens de hulzen veilig gesteld waarna ze ook op een andere locatie onderzoek hebben verricht.

De andere locatie betrof onder de spoorbrug aan de Stoofkade in Gouda. Alwaar de mogelijke beschoten auto werd aangetroffen.
Deze auto werd veilig gesteld en vervolgens werd er met man en macht, waaronder een helikopter en honden, gezocht naar mogelijke daders.

Zover bekend zijn deze nog niet gevonden. Waarom er is geschoten etc. is vooralsnog onbekend en zal worden onderzocht.

Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. Het voetbalterrein kon gewoon open blijven. 

Artikel word later mogelijk nog geüpdatet.


Schietincident Nieuwe Donkstraat, politie zoekt getuigen
Gepubliceerd op: 12-05-2022 | 13:20

Gouda – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een schietincident op de parkeerplaats van sportvereniging SV Donk aan de Nieuwe Donkstraat , op woensdagavond 11 mei. Vooralsnog is ons niets bekend of er bij dit schietincident gewonden zijn gevallen.

Rond 19.30 uur kregen agenten een melding dat er personenauto op de Nieuwe Donkstraat zou zij beschoten. Een getuige zag dat er vanuit een personenauto op een andere personenauto was geschoten. Agenten troffen in de omgeving van de spoorwegovergang de personenauto aan waarop geschoten was. In deze personenauto werden geen inzittenden aangetroffen. Ook werd de andere personenauto niet meer gevonden, mogelijk is deze weggereden in de richting van de Julianasluizen. De recherche is direct een onderzoek gestart.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van dit schietincident, of naar mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Deel dit dan met de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.


Melding:

Datum: woensdag 11 mei 2022 19.34
Adres: SV Donk, Nieuwe Donkstraat (Gouda)
Melding Prio 1 Schietpartij
Voertuigen: Politie

Foto’s:

1.           

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.