wo. jul 6th, 2022

Na de melding Achter de Kerk besloot de brandweer door te rijden naar een andere locatie alwaar ook nog restanten van de storm-periode enkele weken geleden moesten worden opgelost.

Enkele weken geleden toen er een storm raaste over Gouda kwam er een melding binnen voor de Houtmansgracht/De Baan en ging de brandweer op zoek naar de stormschade.
Echter toentertijd was deze niet duidelijk te vinden en dus besloot de brandweer er toen niks aan te doen, immers het gevaar was niet dusdanig groot dat het direct gefixt moest worden.

Enkele dagen later liep toevallig een brandweerman langs de locatie toen hij de betreffende “stormschade” zag en dus werd vandaag besloten deze op te lossen, ze waren toch in de buurt.

De brandweer heeft met de autoladder naar de locatie gereden en vervolgens de takken welke in de boom nog vrij goed vastzaten getracht los te krijgen en uit de boom te laten vallen.
Hierbij werd o.a. een stuk gezaagd terwijl de rest met touwen is losgekregen. Waarna het probleem was opgelost en de brandweer weer retour kon gaan naar de kazerne.


Foto’s:

1.      

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.