zo. mei 22nd, 2022

Hierbij mijn beeldverslag van de melding aan de Wilhelmina van Pruisenlaan in Gouda op 25 november 2020.

Tekst


Getuigenoproep vuurwerkbom bij kinderdagverblijf
Laatst gewijzigd op: 25-11-2020 | 13:22 | Bron Politie.nl

Gouda – In de nacht van woensdag 25 november wordt aan de Wilhelmina van Pruisenlaan in Gouda een harde knal gehoord. Mogelijk is er een vuurwerkbom afgestoken vlak voor de ingang van een kinderdagverblijf dat daar gevestigd is. Hierdoor is grote schade ontstaan aan het gebouw. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.
Na een melding rond 01:30 uur van een explosie bij een kinderdagverblijf troffen agenten daar een vernielde voordeur en gesneuvelde ramen aan. Op het moment van de explosie was er niemand in het gebouw aanwezig. Getuigen zagen dat twee jongens in donkere kleding ervandoor gingen in een kleine zwarte auto.

Getuigen gezocht
De politie startte direct een onderzoek en zoekt getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord vlak voor, tijdens of na de knal. Of heeft u camerabeelden of meer informatie over de vluchtauto of de -route? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.


Melding:

Datum: woensdag 25 november 2020 1.44
Adres: Wilhelmina van Pruisenlaan (Gouda)
Melding: Prio 1 Gebouwbrand
Voertuigen: Politie, TS 16-3230 (Haastrecht), Al 16-3152 (Gouda), 

Foto’s:

1.

      

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.