Uitslaande brand in loods van Park Randstad aan de Bredeweg in Moerkapelle

Vanochtend heeft een uitslaande brand een romneyloods in de as gelegd op het terrein van “Park de Randstad” aan de Bredeweg in Moerkapelle.

Rond 10 voor half 6 werd de brandweer van Zoetermeer en Zevenhuizen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Bredeweg in Moerkapelle.\

Vrij snel daarna werd er opgeschaald naar “Middelbrand”. Omdat al aanrijdend bleek dat er sprake was van een flinke brand.
De rook was vanaf grote afstand (mede door de kas-lichten) goed te zien en trok in de richting van het industrieterrein van Moerkapelle.

De brandweer van Zevenhuizen en Zoetermeer-Stadshart en Zoetermeer-Oosterheem hebben te samen het vuur weten te bestrijden.
Waardoor overslag naar een naastgelegen bedrijfspand kon worden voorkomen en na ongeveer een uur het signaal brandmeester gegeven kon worden.

Nadat de brand zo goed als uit was verdween de rook al snel en werd besloten de hulp van een kraan in te schakelen om ook de laatste brandjes te blussen.
Toen ook dit geklaard was kon men weer opruimen en retour naar de kazerne en kon de Bredeweg weer vrijgesteld worden voor het verkeer.

In de loods stonden landbouwspullen. Waardoor de brand is ontstaan is onbekend. Het pand is zwaar beschadigd geraakt door de brand.


Melding:

Datum: vrijdag 17 januari 2020 05.20
Adres: Park de Randstad, Bredeweg (Moerkapelle)
Melding: Gebouwbrand industrie (middelbrand)
Voertuigen:0 Zie Tags!

Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.