Middel duikalarm voor mogelijk persoon te water Reeuwijksehoutwal (Reeuwijk)

Hulpdiensten werden deze ochtend rond 9 uur gealarmeerd voor een persoon te water aan de Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk.

Ter plaatse waren bij het water kleding en een fiets aangetroffen waardoor men er vanuit ging dat er iemand in het water zou liggen.

Diverse duikteams van o.a. Gouda, Alphen a.d. Rijn en Woerden gingen met spoed ter plaatse en zochten aldaar te samen in het water naar de mogelijk vermiste persoon.
Even later werden zij hierbij geassisteerd door een politiehelikopter. Tevens stond een ambulance paraat. En de politie ging op zoek naar van wie de kleding/fiets precies was.
Het incident werd vanwege de inzet van 3 duikteams opgeschaald naar “Middel duikalarm”.  Dit was ook vanwege de grootte van het mogelijke zoekgebied.

Na korte tijd kwam de eigenaar van de fiets zich melden, deze was een rondje wezen zwemmen in de plas, maar mankeerde uiteindelijk gelukkig verder niks.
Van de eigenaar van de kleding was echter na enige tijd zoeken nog steeds geen enkele spoor te bekennen, men besloot dan ook de zoekactie te staken.
Van wie de betreffende kleding wel was is onbekend. Echter gelukkig bleek zelfs na dagen dat er niemand vermist was of erger.


Melding:

Datum: 2 augustus 2018 08.58
Adres: Reeuwijksehoutwal (Reeuwijk)
Melding: Prio 1  Persoon te water (middel duikalarm) 
Voertuigen: Zie tags!

Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.