A1, ASMedia, Bestelbus(sen), Hardnieuws, Hollands Midden, Hulpverlening, Melding(en), Mens/dier mee naar het ziekenhuis, met Beknelling licht/zwaar, Nieuws op Beeld, Ongeval Wegvervoer Letsel, Personenauto's, Prio 1 (Politie/Brandweer), Slachtoffers, Voertuig(en), Waddinxveen

Verkeersongeval, Coenecoopbrug (Waddinxveen)

Vanochtend rond half 12 werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Coenecoopbocht in Gouda.

Ter plaatse bleek er op de Coenecoopbrug tussen Gouda x Waddinxveen een frontale aanrijding te hebben plaatsgevonden.
Hierbij hebben een personenauto en een bestelbus elkaar frontaal geraakt, waarna de bestuurder van de auto bekneld kwam te zitten.

Vanwege de ernst van zijn/haar verwondingen werd naast brandweer, politie en ambulance ook het mobiel medisch team ingezet.
Deze begeleidde samen met de ambulanciers de brandweer voor een voorspoedige bevrijding van het slachtoffer uit de auto.
Het slachtoffer kon daarna gestabiliseerd worden om vervolgens met spoed- en MMT-begeleiding naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Nadat de klus was geklaard kon er worden opgeruimd en vervolgens weer verder gegaan worden na de volgende storm-gerelateerde melding.
De weg/brug tussen Gouda en Waddinxveen is lange tijd nog afgesloten geweest vanwege het onderzoek van de VOA.
Tot slot heeft een berger beiden voertuigen geborgen.


Melding:

Datum: donderdag 11 maart 2021 11.33
Adres: Coenecoopbocht / N207 21.6 / Coenecoopbrug (Waddinxveen/Gouda)
Melding: Prio 1 HV Weg Letsel (Met gev. stof) (THV: Licht)
Voertuigen: Politie, TS 16-3130 / HV 16-3170 (Gouda), OvD 16-9195 (Krimpenerwaard), Ambulance 16-155/16-150 (Gouda e.o.), Berger, RR 16-386, Provincie, Rijkswaterstaat

Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media: