Arrestatieteam ingezet bij woninguitzetting aan de Poldermolendreef te Gouda

Het arrestatieteam is deze ochtend ingezet bij een melding van een persoon die zijn woning weigerde te verlaten aan de Poldermolendreef in Gouda.

Deze ochtend gingen de politie en een deurwaarder op bezoek bij een persoon welke woonde op de bovenste verdieping van een flat aan de Poldermolendreef te Gouda.
Waarom de man uit zijn woning gehaald moest worden is onbekend, maar de man reageerde vrij agressief (inclusief dreigementen) op de politie en de deurwaarder.

Men besloot hierop groots in te zetten, brandweer Gouda, ambulance en zelfs het Arrestatieteam werden opgeroepen om met spoed ter plaatse te komen.
Nadat zij aanwezig waren hebben zij eerst de omgeving veiliggesteld (waaronder volgens zeggen de gaskraan dichtgedraaid) en een plan van aanpak gemaakt.

Hieropvolgend heeft het arrestatieteam via een andere woning het balkon betreden waar de man met o.a. een mes stond te zwaaien, waarna een lange onderhandelingsgesprek volgde. Ondertussen trok het incident veel bekijks uit de buurt en werd de Poldermolendreef volledig afgezet, tevens liepen agenten in kogelwerende vesten en stonden de hulpdiensten verder standbye mocht de situatie escaleren. Gelukkig gebeurde dit uiteindelijk niet, de man kon namelijk tegen de klok van 12 aangehouden worden.

Nadat de man was afgevoerd werd de vrije-sector huurwoning alsnog leeggehaald waarna de meeste hulpdiensten weer retour konden gaan en de weg weer kon worden vrijgegeven.


Melding:

Datum: donderdag 12 december 2019 10.39
Adres: Poldermolendreef (Gouda)
Melding: Prio 1 Ongeval materieel (Lekkage: gas overig)
Voertuigen: Zie tags!

Video: 


Foto’s:


Media:

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.