Verkeersongeval (Frontale botsing tussen 2 auto’s), Provincialeweg West N228 1.8 (Haastrecht)

Vanavond net na 6 uur heeft er een frontale botsing plaatsgevonden tussen 2 personenauto’s aan de Provincialeweg te Haastrecht.

De hulpdiensten kregen deze avond rond 10 over 6 een melding binnen van een verkeersongeval aan de Provincialeweg in Haastrecht.
Ter hoogte van hectometerpaal 1.8, tussen Gouda en Haastrecht, bleken 2 personenauto’s frontaal tegen elkaar te zijn gebotst.

Brandweer, politie en ambulance gingen met spoed ter plaatse en hebben zich ontfermt over de slachtoffers in beiden auto’s.
Naast dat deze bevrijd moesten worden werden deze na een korte behandeling in de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Na afloop kon de weg weer worden vrijgemaakt, van de ravage die was achtergelaten, en beiden voertuigen worden geborgen.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De weg tussen Gouda en Haastrecht was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Melding:

Datum: maandag 2 december 2019 18.09
Adres: Provincialeweg West N228 1.8 (Haastrecht)
Melding: Prio 1 Ongeval wegvervoer letsel (beknelling zwaar) 
Voertuigen: TS 16-3230 (Haastrecht), HV 16-3170 (Gouda), OvD 16-9194 / Ambulance 16-155 (Gouda e.o.), Ambulance 16-163 (Alphen e.o.), Berger, Provincie, Politie

Foto’s:


Media:

Tagged : / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.